Életmód kínálat

Magazin / 2022 – kiváló minőségben, bőséges és időtálló tartalom

Az ADS Longlife szerkesztésében elkészítünk egy életmód tematikus magazint, mely PDF formátumban és online tartalomként is elérhető. Ezt a magazint a 25+, életmódtudatos nők és férfiak számára küldjük e-mail fiókjukba.. A magazin támogatott, egyben a témába vágó ismerteket, információkat és termékeket, szolgáltatókat mutat be.

Korábbi Magazinok példáját a www.eletmodbulletin.hu oldalon tekinthet meg.

ITT kérhet bővebb tájékoztatást.

ADS Longlife Hírlevél – költséghatékonyan

Az elektronikus levelek minden előnyét kihasználva állítjuk össze Hírlevelünket. Minden kiküldött e-mailünkben 4 üzenetet tartalmazó, informális és kattintható panelt jelenítünk meg. Ezt folyamatosan készítjük és az életmód tematika szellemében, alkalmanként 100.000 plusz, 25 év feletti, legalább középfokú végzettségű nőnek és/vagy férfinek juttatjuk el.

A Hírlevélben történő megjelenéssel olyan termékeket, szolgáltatások számára biztosítunk népszerűséget, akik költség érzékenyek, de szeretnének ismertséget szerezni, vásárlóerőt megszólítani.

ITT  kérhet bővebb tájékoztatást.

ADS Longlife stratégia – aki előre tervez

Olyan online megoldások éves léptékben tervezett mixét biztosítjuk, mely az életmód tematikához tartozó elemeket tartalmaz. Tartalom marketing, eDM, online megjelenések idő és megtekintés alapon tervezhető. A digitális megoldásokat, Partner igényei szerint, egyedi üzeneteivel töltjük meg.

ITT kérhet bővebb tájékoztatást.

ADS Longlife modul – fix elemek, egyéni igények szerint, személyre szabott, tervezhető összeállításban és ritmusban

Tartalom marketing, eDM, online megjelenések idő és megtekintés alapon, speciális natív, egyedi megoldásokban, a Partner által összeállított igény alpaján tervezzük és valósítjuk meg.

ITT kérhet bővebb tájékoztatást.